Koel-Vrieshuis de Rith beschikt over verschillende koelhuizen met diverse compartimenten. Hierdoor kunnen we koelen en vriezen tegelijk en kunnen de temperaturen onafhankelijk van elkaar ingesteld worden. In 2020 en 2021 hebben we hier een tweetal nieuwe koelhuizen aan toegevoegd die voldoen aan alle laatste koel- en vrieseisen.

Afhankelijk van de wensen van de klant koelen we tot +5 C° en vriezen we tot -18 C°.

Naast de temperatuur van de producten, wordt ook de relatieve luchtvochtigheid en de luchtsamenstelling door ons goed gemonitord en afgestemd op het product. Zeker voor de opslag van planten hebben wij specifieke kennis in huis om de planten en andere tuinbouwproducten zo optimaal mogelijk te bewaren en de kwaliteit te waarborgen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in o.a. de volgende producten:

  • Aardbeienplanten
  • Frambozenplanten
  • Bramen
  • Witlofpennen
  • Rode wortelen
  • Overige tuinbouwproducten.

 

De koelhuizen bij Koel-Vrieshuis de Rith zijn verdeeld in gepelletiseerde opslag en inrijstellingen speciaal voor houten kratten. Er is met de twee nieuwe koelhuizen nu ruimte voor maar liefst 9.000 pallets.

 

Natuurlijk voldoen wij aan alle moderne hygiëne en kwaliteitseisen.

06 508 12 805 Vul het contact-
formulier in

De locatie, de ruime openingstijden en de mogelijkheid om op afspraak te laden en te lossen, maakt het voor onze klanten makkelijk om voor Koel-Vrieshuis de Rith te kiezen. Ben jij ook op zoek naar een Koel-Vrieshuis met veel expertise en waar ze een service gericht benadering hebben? Bel ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met je op.


laden/lossen
op afspraak

Centraal
gelegen

naast de a16

Ruime
openingstijden

Hoog
service-
niveau
Winkel

Al meer dan 25 jaar
een begrip