Koel-Vrieshuis de Rith is gespecialiseerd in de koel- en vriesopslag van landbouwproducten. Wij hebben al jarenlange vaste relaties met diverse landbouwers en handelshuizen. Naast het feit dat ze tevreden zijn over onze expertise op het gebied van het koelen en vriezen van hun landbouwproducten, zijn ze ook content over de kwalitatief hoogwaardige koel- en vriescellen waar wij mee werken.

Verder zijn wij service gericht, kennen een persoonlijke benadering en proberen wij zo veel als mogelijk de wensen van onze klanten in te vullen. Dat betekent dat wij ruime openingstijden hebben en dat je op afspraak bij ons kan laden en lossen. Verder hebben wij een snel laad en los-systeem. De levering en afhalen van producten vindt plaats in zowel kisten als los in onderlossers.

 

Koel-Vrieshuis de Rith ligt direct naast de A16 in Breda, op nog geen 45 minuten van Rotterdam en Antwerpen. Hierdoor treedt er weinig vertraging op in de logistieke planning van de bedrijven van onze klanten.

06 508 12 805 Vul het contact-
formulier in

De locatie, de ruime openingstijden en de mogelijkheid om op afspraak te laden en te lossen, maakt het voor onze klanten makkelijk om voor Koel-Vrieshuis de Rith te kiezen. Ben jij ook op zoek naar een Koel-Vrieshuis met veel expertise en waar ze een service gericht benadering hebben? Bel ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met je op.


laden/lossen
op afspraak

Centraal
gelegen

naast de a16

Ruime
openingstijden

Hoog
service-
niveau
Winkel

Al meer dan 25 jaar
een begrip